HB Műszaki Ipari Kft.

TEVÉKENYSÉGEINK

ACÉLSZERKEZET-GYÁRTÁS

FÉMTÖMEGCIKK-GYÁRTÁS

GÉPI-FORGÁCSOLÁS

ACÉLSZERKEZET-GYÁRTÁS

IDŐTÁLLÓ MINŐSÉG

A HB Műszaki Ipari Kft elsősorban úgynevezett másodlagos acélszerkezetek gyártását vállalja max. 300 kg/db egységtömegig. Több évtizedes gyártási tapasztalatunk biztosítja, a gyártmánytervek alapján megrendelt szerkezetek magas minőségű és rugalmas gyártását. Az acélszerkezeteket CO/AWI hegesztő eljárással, igény szerint általános rendeltetésű szénacélból vagy rozsdamentes alapanyagból készítjük.

FOLYAMATAINK

FÉMTÖMEGCIKKGYÁRTÁS

BIZTOS KEZEKBEN

A HB Műszaki Ipari Kft. több évtizedes tapasztalattal rendelkezik a fémtömegcikk gyártásban. A közepes- és nagysorozatú fém, elsősorban lemeztermékek gyártását vállaljuk:

HB Műszaki Ipar Kft. által gyártott termékeket felhasználják az ipar, a mezőgazdaság, hírközlés területén. A vállalkozás ezen termékei, szolgáltatásai megjelennek mind a hazai, mind a külföldi piacon.

Termékeinket igény szerint felületkezeljük, kooperációs partnereink közreműködésével.

GÉPI-FORGÁCSOLÁS

PONTOSSÁG

Üzemünkben vállalkunk háromtengelyes CNC megmunkálást elsősorban közepes- és nagy szériákban, valamint hagyományos berendezéseken egyetemes marást és esztergálást.

Több éves tapasztalatunkkal arra törekszünk, hogy az ügyfeleinkkel való hosszútávú együttműködést a legjobb árajánlattal és precíz, minőségi munkával alapozzuk meg.

HB MŰSZAKI IPARI KFT. MINDEN JOG FENTARTVA 2021.